По думите ѝ предварително е имало замисъл този мандат да

...
По думите ѝ предварително е имало замисъл този мандат да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Асен Василев е обсъждан за премиер с нашия мандат

По думите ѝ авансово е имало план този мандат да не се състои

"Започвам да мисля, че от „ Има подобен народ” въобще не са имали планове да вземат участие в съставянето на държавно управление. Предварително е имало план този мандат да не се състои. Има Такъв Народ имитираха, има нещо, което форсира тези процеси - приемането на антикорупционния закон и излъчването на Рашков за ръководител на КПКОНПИ. Асен Василев е обсъждан за министър председател с нашия мандат ".

Това разяснява в „ Офанзива с Любо Огнянов” по ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според нея всеки може да приказва в партията си каквото реши, а Христо Иванов ѝ се е обадил, с цел да се извини. "Органите на Българска социалистическа партия ще решат дали ще бъде върнат мандатът и ще го обявим във вторник. Има Такъв Народ употребиха записа на Демократична България като мотив да напусне договарянията. Христо Иванов им го даде. От яростта, политическото озверяване и експанзията на ГЕРБ и Движение за права и свободи се вижда, че имат същински боязън да не се случи битката с корупцията посредством смяната в КПКОНПИ. Уплашиха се и взеха решение да пернат Има Такъв Народ. Не сме обсъждали или приемали решения да изчезне името на Рашков от програмата, Има Такъв Народ я получиха и я върнаха без неговото име ", уточни тя. И посочи, че срокът на мандата е мотив за нападки към Българска социалистическа партия.

"Приветствам напъните на Кирил Петков да търси други възможности на доставките на газ. Има паника във връзка с обезпечаването му ", означи водачът на Българска социалистическа партия. И разкри, че при работещ парламент и КЕВР могат да бъдат решени ограничения за справяне с високите цени.

"Едната е за две цени - за по-малко ползване за по-бедните хора и по-високото - за тези с басейните и палатите. Ако няма ръководител, това не може да се реши. Ключов детайл е избор на ръководител на КЕВР ", означи Нинова.

"Миналата година към нас отново имаше апели, само че те бяха да не връщаме мандата. Никой тогава не заплашваше с кръв, в случай че не се върне мандата. Всички тогава ни молеха да го задържим и не се замисляха за Конституцията. Сега за какво е тази разлика? Заради последните 7 месеца. Разбраха, че няма да има амнистия за обири, задкулисие и корупция. Натискът и експанзията в този момент са безпринципни. Свърши времето когато ГЕРБ и Движение за права и свободи могат да вземат решения в Българска социалистическа партия. След изказването на Трифонов не е коментиран въпросът докога ще държим мандата ", съобщи вицепремиерът в оставка.

По думите ѝ не са водени диалози Има Такъв Народ да нямат министри в възможен нов мандат. "Никой от сътрудниците не е поставял такова изискване. Това, че се върти в диалог на Демократична България, не значи, че е вземано решение по този въпрос ", безапелационна бе Нинова. И добави, че записът на Демократична България не е мотив за отдръпване от договарянията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР