По думите ѝ по тази тема трябва да бъде намерен

...
По думите ѝ по тази тема трябва да бъде намерен
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: Очакваме основните промени да се случат в Обикновено народно събрание до края на го...

По думите ѝ по тази тематика би трябвало да бъде открит политически консенсус и Движение за права и свободи няма по какъв начин да не взе участие в този развой.

 

" Бюджет 2023 е приоритет. В момента няма ръководещо болшинство, а държавно управление, което би трябвало да се оправи с парламентарната рецесия и конституционната промяна ", добави Белобрадова.

 

Тя разясни, че стремежът е да има план, да има парламентарно схващане.

 

" Ще работим за вярна правосъдна промяна с оптималната поддръжка от всички народни представители. Максимално обезпечаване на самостоятелност при взимане на решенията и самостоятелност на правосъдната власт. Очакваме главните промени да се случат в Обикновено национално заседание, можем да се надяваме, че това ще се случи до края на годината ", сподели още Елисавета Белобрадова.

Според нея личностното отношение сред институциите би трябвало да изчезне и всички да се приберат назад единствено в институцията, която съставляват.

 

" Новият публичен контракт значи пренаписване на метода, по който се обезпечава независимост и самостоятелност на правосъдната власт. Ако ми бяха поискали имунитета, щях да го дам незабавно, без да се замисля, само че практиката на Народното събрание е да се свика комисия. Има стихия от искане на имунитети. Не съм се срещнала с материалите по " Барселонагейт ", съобщи още Елисавета Белобрадова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР