По думите ѝ от всичко, което е изтекло до момента

...
По думите ѝ от всичко, което е изтекло до момента
Коментари Харесай

Нели Куцкова: Няма положителни герои, може би само кученцето

По думите ѝ от всичко, което е изтекло досега в медиите, няма позитивен воин.

 

" Може би единственият приветлив е кученцето. Това са неща, от които може и да излезе закононарушение, само че това сочи за липса на хигиена на контактите, каквато хигиена са длъжни да съблюдават всички хора с власт. Колкото по-голяма ти е властта, толкоз повече би трябвало да внимаваш с кого контактуваш. Очевидно тук хигиената е под нулата ", добави Куцкова в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

" Ако теоретично погледнем, че Димитрови са се занимавали с контрабанда - това би трябвало да се потвърди. Ако се твърди, че Петя Банкова е била техен съизвършител, това също би трябвало да се окаже. Твърдението, че са поддържали контакти с подозрителни хора не е доказателство. Надявам се, че откакто има такива обвинявания, да се стигне до доказването им ", разяснява още тя.

 

Бившият ръководител на Съюза на съдиите разясни, че четенето на СРС-та обществено е нарушение на закона за СРС-тата, в случай че наблюдаващият прокурор не е разрешил.

 

" Кой позволи обществено обявяване на доказателства, събрани в вероятно досъдебно произвеждане? И в случай че се стигне до правосъден развой - тези доказателства са изначално компрометирани. И в случай че тези, които са приказва първо едно, по-късно се откажат от показанията, става известно нещо друго - отново данъкоплатците ще заплащат обезщетение. Всички хора са отвратени от всичко, което се случва, по какъв начин да ги стимулираш да гласуваш? ", попита Нели Куцкова.

Тя е безапелационна, че редом правораздаване не може да има.

 

Попитана дали има доверие на служебния правосъден министър, тя отговори: " Не я познавам, само че не ми вдъхва доверие, признавам си. Не ми се вижда човек, който ще се опита да прокара някакви промени ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР