По думите ѝ има различни етапи в живота на човек

...
По думите ѝ има различни етапи в живота на човек
Коментари Харесай

Проф. Сербезова с коментар дали ще е министър на здравеопазването: Трябва да загърбим страха от един или друг пост

По думите ѝ има разнообразни стадии в живота на човек – в някои се учи, а в други се дава на обществото и тогава се излиза от зоната на комфорта.

Трябва разбор за детската болница и по-късно да се вземе съответно решение. В последните години механично се вземаха решения и това не е удачно. Нека се направи баланс сред заинтригуваните страни, съобщи Сербезова пред Българска национална телевизия.

Според нея обстановката с COVID-19 единствено е извела на напред във времето проблемите в опазването на здравето.

Нейното мнение, че би трябвало да се направи разбор за това дали лечебните заведения да бъдат или не търговски сдружения. Една от дилемите, която тя си слага е промяна в незабавната помощ, при която да няма закъснение на колите за спешна помощ.

Според нея Коронавирус рецесията е трябвало да бъде по-добре комуникирана с обществото. Трябвало е да се разяснява по-просто казусът с имунизациите и да бъде ясно, че те са изпитани на всички равнища: „ Има доверие в системата и по тази причина хората са скептични към имунизациите “.

Тя разяснява и новият вид на COVID-19: „ Ще има пресечен имунитет. Ваксинираните ще бъдат защитени в някаква степен от този вид “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР