По думите й нощната светлоотразеност е в пъти под нормата

...
По думите й нощната светлоотразеност е в пъти под нормата
Коментари Харесай

Експерт: Има сигнал, че кариерата до мястото на инцидента на ”Струма” ”спонсорира” ДАИ

По думите й нощната светлоотразеност е в пъти под нормата за скоростен път или автомагистрала. Освен това нерегламентираният вход и излаз на кариерата обърква водачите.

Според Русинова една от вероятните аргументи за злополуката е и държанието на лидера или преместване на нерегламентирани товари.

Тя попита Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ дали е проверила по кое време е почивал лидерът. " На границата се ревизира какво транспортира този рейс. След това - дали има документите за напредване и дали е направил нужните почивки ", изясни специалистът.

Тя разкри, че десетки жители от през вчерашния ден алармират за проблеми в сектора. " Има противоположни виражи, които безусловно ви изхвърлят от пътя. Там се носи и прахуляк. Ограничение на скоростта има единствено в платното за придвижване в посока към София ", акцентира Русинова.

" Ако в сектора имаше буфери и терминал, нямаше да се получи превъртане и излизане на искри, даже водачът да е возил газови бутилки или други възпламеними течности ", изясни тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР