По думите на Йордан Цонев народът е дал на ГЕРБ

...
По думите на Йордан Цонев народът е дал на ГЕРБ
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Народът даде на ГЕРБ първото място, защото са най-сговорчиви


По думите на Йордан Цонев народът е дал на ГЕРБ първото място на изборите, тъй като са най-сговорчиви.

„ Видя в тях дирек, към който ще се организира разговор и ще се образува държавно управление. В този случай имаме колорит на укор към ГЕРБ. Трябва да играят малко по-твърдо ролята на полюс и да поканят с ясна формула и параметри партиите. Да кажат „ да, ние разбираме политическата си отговорност, знаем, че зимата ще бъде тежка, само че желаеме да създадем държавно управление. Заповядайте на масата за договаряния. Кажете срещу какво сте. Не че не го споделят, нашето чувство е, че го вършат не като водач, спечелил парламентарните избори “, добави Цонев в студиото на „ Лице в лице “.

Той добави, че Движение за права и свободи ще постави всички старания да има държавно управление в този парламент.

„ Цена, която не би трябвало да платим, с цел да има кабинет, е да променим геополитическата ориентировка на България. Но за какво би трябвало безусловно да поставим всички старания, с цел да има кабинет, отговорът е доста елементарен - тъкмо това желаят гласоподавателите “, сподели още Цонев.

„ Толкова е съсредоточено желанието на хората да има кабинет, че нямам доверие на сътрудниците от другите политически партии, когато кажат: „ нашият електорат желае по този начин “, ами не, не желае по този начин. Решаването на всички проблеми и рецесии стартира с решаването на политическата рецесия “, добави заместник-председателят на Движение за права и свободи.

По думите му изрично ще бъде потребно да влезем в еврозоната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР