По думите на Сунак информацията е разсекретена разузнавателна информация.Според нея

...
По думите на Сунак информацията е разсекретена разузнавателна информация.Според нея
Коментари Харесай

Русия е нападнала цивилен кораб в Черно море frognews.bg

По думите на Сунак информацията е разкрита разследваща информация.

Според нея товарен транспортен съд, плаващ под флага на Либерия, е бил обстрелян от съветски транспортен съд с няколко ракети, в това число ракети " Калибър ". Според английските управляващи ракетите са били свалени от Противовъздушна отбрана.

На 26 август съветската редакция на BBC заяви, че съгласно данни на уеб страницата Marinetraffic, който наблюдава морския трафик, транспортен съд под либерийски байрак, наименуван Primus, е напуснал пристанището на Одеса към 08:45 локално време, само че няколко часа по-късно е обърнал курса си и се е насочил къв брега. В същото време дестинацията на Primus не се е трансформирала - пристанище Варна.

Според премиера Сунак осуетената офанзива против кораба със зърно е съумяла само да " покаже какъв брой обезверен е Путин ".

През юли Москва предизвести, че корабите, пътуващи към пристанищата на Украйна през Черно море, могат да бъдат обсъждани като военни цели. Предупреждението пристигна откакто Москва отхвърли да възобнови договорката за експорт на зърно, реализирана сред Русия и Украйна с посредничеството на Турция и Организация на обединените нации. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР