По думите на синия лидер в местния парламент има две

...
По думите на синия лидер в местния парламент има две
Коментари Харесай

Станимир Станчев: Учудвам се, че кметът Пенчо Милков има намерение да се кандидатира за втори мандат

По думите на синия водач в локалния парламент има две опозиционни групи, всички други са " на трапезата "

“Местната коалиция Съюз на демократичните сили от дълго време работи и се приготвя за локалните избори през есента. Провели сме диалози с доста хора от разнообразни сфери, доста хора обявиха предпочитание да се включат чисто работно в изборната конкуренция. Хората заявяват своето предпочитание да изберем друго ръководство, което да излъска имиджа на Русе ”. Това съобщи в изявление по съпредседателят на групата Станимир Станчев, който е член на националния съвет и общински водач на Съюз на демократичните сили.

По думите на Станчев с изключение на две опозиционни групи в Общинския съвет, една от които е на Съюз на демократичните сили, всички други са на трапезата. “Русенци би трябвало да знаят, че тези останалите само единствено поради персоналния си интерес предадоха техните ползи и поддържат ръководещото болшинство ”, безапелационен бе той.

“С новото ръководство ние ще донесем не смяна, тъй като нищо не е свършено за три години, че да бъде променено. Ще донесем нормалност на града ”, сподели в допълнение Станчев.

Синият водач е вносител и на точката за избор на омбудсман на Русе. Тя ще бъде прегледана и гласувана на съвещание на Общинския съвет на 24 януари. Според Станчев града има потребност от публичен медиатор, който да оказва помощ на жителите при взаимоотношенията им с локалната администрация, като даде образец за това по какъв начин по година, две се бавят общински документи и решения на проблеми, които не би трябвало да лишават време.

“Ще помогнем на кмета да съблюдава най-малко едно свое предизборно заричане, а точно Русе да има омбудсман ”, добави Станчев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР