По думите на Си Дзинпин приоритет трябва да бъде овладяване

...
По думите на Си Дзинпин приоритет трябва да бъде овладяване
Коментари Харесай

Пекин моли за “максимална сдържаност” в Украйна

По думите на Си Дзинпин приоритет би трябвало да бъде преодоляване на обстановката по този начин, че тя да не излезе отвън надзор. Китай, Германия и Франция по думите му би трябвало да поддържат взаимно мирните договаряния сред Русия и Украйна.

Китай и Русия сега имат близки дипломатически връзки, а Пекин нито осъди, нито утвърди дейностите против Украйна. Заедно с Индия, това беше една от 34-те страни, които се въздържаха от гласоподаване по резолюция на Организация на обединените нации, осъждаща нашествието на Русия - нещо, което съгласно анализаторите е пристигнало като изненада.

Външният министър на Китай даде сигнал, че подготвен да играе роля на поседник, с цел да се стигне до преустановяване на огъя. Държавни медии в Китай показват, че министърът е " удостоверил непоколебимата поддръжка на Китай по отношение на суверенитета на Украйна ". Китайското държавно управление също неотдавна изрази " страдание “ за военните дейности, заявявайки, че е извънредно загрижено за цивилните хора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР