По думите на Райчев видимият за публиката въпрос е да

...
По думите на Райчев видимият за публиката въпрос е да
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Демократична България може да пресече червената линия и държи ключа за кабинет

По думите на Райчев забележимият за публиката въпрос е да се направи държавно управление, само че хората са сигурни, че няма да има такова. Въпросът е кой ще е отговорен за това. Вероятността да стане държавно управление е 20 на 100, а вероятността да не се сформира държавно управление е 80 на 100 в моите очи, сподели още социологът.

За Българска социалистическа партия не става и дума да прави държавно управление, добави Андрей Райчев, съгласно който левицата е в отчайващо състояние. Не можем да си позволим сега да има препирня, в случай, че има три рецесии, предизвести Райчев.

Той, най-малко към този момент, не вижда нови избори след 15 февруари. Освен, че има рецесия и хората са недоволни, то те могат да се изместят в друга посока, която даже политическата система няма да може да овладее и тогава ще стане огромна пакост, безапелационен бе социологът.

От своя страна общественият антрополог Харалан Александров добави, че в случай че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов си води договарянията за съставянето на кабинет, тъй като е най-активен, всички контактни групи на останалите партии щели да избягат с писъци или да създадат опити да го захапят за врата.

Според него партийните водачи е добре да се помъчат да създадат държавно управление. Ако не се сформира държавно управление, изборите ще са след една извънредно тежка зима и по-гневно присъединяване в популистки избор или в тежко отдръпване, сподели още Харалан Александров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР