По думите на Паскалев дали резултатът да бъде обжалван е

...
По думите на Паскалев дали резултатът да бъде обжалван е
Коментари Харесай

Паскалев говори за юридически основания за обжалване на вота в Со...

По думите на Паскалев дали резултатът да бъде обжалван е въпрос на политическо решение, което следва да се вземе. " Имаме чисто юридически причини да апелираме резултатите от изборите в София, само че то е въпрос на политическо решение на съдружния съвет, който издигна Ваня Григорова.

 

Още тази седмица, допускам че ще го вземем ", изясни той.

 

Паскалев разяснява, че резултатът на Ваня Григорова на изборите е композиция от протестен избор и мажоритарен избор. " Умнокрасивите организираха една отвратителна акция против нея преди втория тур, която отврати част от десните гласоподаватели, които ги наказаха, гласувайки за Ваня Григорова ", уточни той.

 

Лидерът на Левицата " и някогашен член на Българска социалистическа партия Костадин Паскалев съобщи също, че Ваня Григорова не е опасност за председателския пост на Корнелия Нинова в " столетницата ", тъй като не е член на партията. Паскалев уточни, че Нинова се пробва да резервира поста си в продължение на години, като отстранява от партията всеки, " който се пробва по някакъв метод да съобщи искания за държанието на лидерката ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР