По думите на Паргов си струва да се инвестира в

...
По думите на Паргов си струва да се инвестира в
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Промяната в БСП може да бъде към по-добро, ако не допуснем криза на идентичността

По думите на Паргов си коства да се влага в хъса и силата на младите. „ Затова не отхвърлям да влагам в техните хрумвания. Иска ми се образецът на София да болести и останалите градове и области в страната, с цел да се получи хомогенна политика във връзка с младите. Защото партията има проблем с възрастта на членската маса. И това за никого не е загадка “, изясни водачът на столичните социалисти. Той добави, че когато младежите на Българска социалистическа партия са стимулирани, се получават отлични акции. „ Много се веселя и съм удовлетворен, че МО в Българска социалистическа партия - София е интензивно, изключително в серията от избори през последната година “, показа още той.

„ Кой, в случай че не младите в Българска социалистическа партия, могат да поемат отговорността в борбите, освен предизборните. Тази тематика заслужава изключително внимание. Започваме я в София и чакам скоро това да се случи и в другите градове “, сподели Паргов.

Според него след всичко претърпяно в партията през тези 130 години, тя няма да загине, каквито прогнози понякога вършат всевъзможни шамани.

„ Но сигурно в най-скоро време, може би незабавно след изборите, ще би трябвало да поговорим за нашата еднаквост. За да си напомним кои сме, от кое място идваме, защо се борим и какво можем да създадем за това общество, част от което сме всички ние “, безапелационен бе Калоян Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР