По думите на Огнян Петров брат му е нямал притеснения

...
По думите на Огнян Петров брат му е нямал притеснения
Коментари Харесай

Братът на Алексей Петров: Нямам обяснение. Просто съм в шок!

По думите на Огнян Петров брат му е нямал терзания
„ Нямам пояснение. Просто съм в потрес! В каква страна живеем! Просто да ти вземат живота на мощ... Това не зная по какъв начин да го обясня “, споделя пред бТВ братът на Алексей Петров – Огнян.

Двамата остават близки, без значение от обстоятелството, че единият развива бизнес в столицата, а другият - има фамилен магазин за хранителни артикули в Тетевен.

Миналата седмица двамата са говорили по телефона за персонални неща. „ Нямаше терзания. Въпросът е, че методът на деяние е заплашителен. Утре това може да се случи на друг… хайде, той е прочут, само че може да се случи и на един естествен човек. Държавата и службите спят - не знаят кой кое и кой какво прави “, безапелационен е Огнян.

Снахата на убития Петров – Надка - споделя, че откогато предходната година е изгубил татко си, Петров постоянно се прибирал по родните места, с цел да види 80-годишната си майка.

Близките му описват, че първите думите на майката на Петров откакто научава новината за разстрела били: „ Винаги радостен идва. Без защита си идваше. Каквото стана - стана ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР