По думите на министър-председателя тази политическа дискусия за евентуален референдум

...
По думите на министър-председателя тази политическа дискусия за евентуален референдум
Коментари Харесай

Денков: Не търся война с никого, трябва ни политическо спокойствие, подкрепям 24 май

По думите на министър-председателя тази политическа полемика за възможен референдум би трябвало да се води в Народното събрание.

" Нека това да бъде политическа полемика, която да се организира в Народно събрание, там е мястото за тази полемика. Подкрепям 24 май, тъй като това е признакът, който ни води в бъдещето ", сподели той, като добави във връзка Трети март, че не би трябвало непрестанно да се взираме в предишното.

" Аз не диря война с никого. На нас ни би трябвало успокоение в държавното управление, в политическия смисъл на думата, с цел да можем да си осъществим програмата и хората да живеят по-добре ", разяснява Денков размяната на остри реплики с президента.

" Всяка институция би трябвало да работи съгласно това, което й е наложено съгласно права и отговорности. Задължението на държавното управление е да си извърши управническата стратегия ", подсети той.

По абсурда в " Пирогов " с Мустафа Емин, консултант на военния министър, Денков се изрече внимателно - че първо инспекцията би трябвало да потвърди фактологията.

" Във всяка една обстановка от този вид би трябвало да приключи сполучливо инспекцията. Не може да се уволняват хора единствено въз основата на Facebook известия. Ако е правилно, съветникът би трябвало да си отиде, само че в случай че това е прикрита офанзива, която има други цели, бих оставил министърът да реши ", сподели още министър председателят.

Денков отбрани последните законови промени по отношение на войната по пътищата, включително и отнемането на колите, като установи: " Обществената поддръжка става все по-голяма ".

" Трябва да станем оптимално строги, с цел да не се убиваме българите сами по пътищата ", прикани министър-председателят. 

" Има работна група, която преглежда наредбите и е проведено закупуването на техника, която да форсира инспекцията на използването на опиати. Трябва да оборудваме 3 лаборатории ", добави той.

Денков изясни, че има голяма разлика в инспекцията за централизация на алкохол - тя се прави сега, относително бързо. За опиати - методът е различен и се изисква повече време.

Денков удостовери и за постъпките да купим бронирани машини " Страйкър " за Сухопътни войски, само че акцентира, че крайното решение е на Народното събрание и на американския конгрес, като посочи, че парите за рационализация на армията ни са обезпечени. Той препрати медиите за уточняване на детайлите към министъра на защитата Тодор Тагарев.

Премиерът акад. Николай Денков е на посещаване през днешния ден в Института за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии към Софийския университет " Св. Климент Охридски " (INSAIT).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР