По думите на Иванов, действията са били предприети след получен

...
По думите на Иванов, действията са били предприети след получен
Коментари Харесай

Директно От Престрелката С Чане! Мощен Взрив В Къщата, Куршуми Свистят!

По думите на Иванов, дейностите са били подхванати след получен сигнал, че Зайков се укрива на въпросния адрес в Очуша. Издирваният обаче не бил открит там.

Шоковата граната провокира мощен тон и светлина, с цел да дезориентира човек.

В Очуша живеят родителите на 42-годишния Валентин Петров, чието тяло бе намерено през вчерашния ден в дома му в Костенец, който е в съседство на този на Стоян Зайков. По неофициална информация точно околните на Валентин са подали сигнала за 43-годишния Зайков, който полицията търси от 10 май за убийството на 38-годишната му някогашна другарка и майка на сина му Милена Шишкова.

По-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов съобщи, че към момента не е доказана връзка сред двете убийства в Костенец, макар че не е изключена тази версия.

Обстановката в Костенец е напрегната, като полицейското наличие е извънредно засилено. Полиция има и в прилежащите обитаеми места. Проверяват се колите, които излизат от Костенец. В издирването на 43-годишния Стоян Зайков са включени и Отрядът за за битка с тероризма, както и екипи на жандармерията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР