По думите на Иван Нейков е бил поставен капан на

...
По думите на Иван Нейков е бил поставен капан на
Коментари Харесай

Иван Нейков: Поставиха капан на новото правителство за пенсиите

По думите на Иван Нейков е бил подложен капан на новото Правителство и сега добавката за всички пенсионери, без значение с висока или дребна пенсия, то тя е една – 120 лева

Вместо ръководещите да обяснят разликата сред двата вида заплащане, те търсят отговор на заричане, което сами са дали и сами не схващат какво са споделили, съгласно някогашният обществен министър, който добави още, че хората не получават по-малка пенсия, а по-малко пари, поради наложената им отплата. Най-големият проблем, съгласно Иван Нейков, е неумението да се изясни от ръководещите за другите типове заплащания.

А по отношение на осигуровките подред шефът на Балканския институт за обществена политика Иван Нейков няма никакви промени.

Заради статутът, че един човек е пенсионер страната сподели:,,Ето ти едни пари, които ти обещаваме‘‘. Пак споделям – разнообразни причини. И в един миг новото ръководство стартира да се усеща за,,капана‘‘, който му беше подложен и по който се подхлъзна новото болшинство, и както се споделя,,само си надяна примката на врата‘‘, тъй като стигнахме до увеличение даже на тази универсална добавка до всички – и за тези, които взимат минимална, и за тези, които взимат оптималната пенсия, на всички – 120 лева

В един миг обаче новото,,мнозинство‘‘ се усетиха, че са създали неточност и стартира противоположен път. Един от методите да се преодолее тази обстановка, е да бъде понижена тази добавка и поради това, новото решение е тя да стане 60 лева да речем.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР