По думите на Гълъб Донев всяко едно от служебните правителства

...
По думите на Гълъб Донев всяко едно от служебните правителства
Коментари Харесай

Гълъб Донев за критиките на Денков: Смешен плач, блъф и отвличане на вниманието


По думите на Гълъб Донев всяко едно от служебните държавни управления е вадило България от рецесиите, в които са я вкарали постоянни държавни управления

„ Това не са съществени рецензии, а комичен рев, за отвличането на публичното внимание от значимите за деня тематики като правосъдната промяна и покачването на цените на горивата.

Това разяснява пред публицисти някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев като отговори на актуалният министър-председател Николай Денков.

„ За тези два месеца постоянното държавно управление се похвали с два законопроекта, които в действителност са създадени от служебното държавно управление. Всички останали законопроекти по Плана за възобновяване и резистентност, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са импортирани от служебното държавно управление “, акцентира Донев.

„ Всичко това нещо и във връзка с бюджета, и във връзка с 4 милиарда лева, които споделят, че са подписани контракти с пътната организация и във връзка с HEMS, всичко това са остарели проблеми, които служебното държавно управление реши и които в действителност са тезите, които извадиха. А те не са правилни ”, акцентира Донев.

Той изясни, че няма никакви терзания и чака да бъде направена инспекция на Агенцията за държавна финансова ревизия.

На въпроса: „ Мит ли е, че служебните държавни управления работят безупречно? ”, Донев отвърна: „ Не, не е мит. Ако се върнем обратно в историята, всяко едно от служебните държавни управления е вадило България от рецесиите, в които са я вкарали постоянни държавни управления.Служебните държавни управления играят ролята на избавител на България ”.

„ Това е блъф, който щели да отклони виманието. Правителството не е способно. То не е свършило нищо “, акцентира някогашният длъжностен министър председател.

„ Каква беше задачата на този брифинг? Подложката да кажат за какво е нужна смяна в конституцията и унищожаване на статута на служебното държавно управление ”, добави Гълъб Донев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР