По думите му всичко, което се случва, изисква силна социална

...
По думите му всичко, което се случва, изисква силна социална
Коментари Харесай

Сергей Станишев на конгреса на ПЕС: Трябва ни Европа демократична, социална, така че да дава перспектива

По думите му всичко, което се случва, изисква мощна обществена политика, с цел да се усещат жителите сигурни.

Сега е значимо да защитим обществения темперамент на Европа, тъй като за десните приоритет са финансовите принадлежности, а крайнодесните са евроскептици, разяснява Станишев.

Той означи, че живеем в извънредно несигурно време от финансовата рецесия от 2008, 2009 година през коронавирус и стагнирането на икономическия живот, както и споровете в Украйна и Близкия изток.

Станишев изрази своята поддръжка за кандидатурата на претендента на ПЕС за ръководител на Европейска комисия - Никола Шмит.

Попитан по какъв начин може да се засилва левият избор на идните европейски избори, Станишев уточни, че трябват старания за обединяване, обща листа, която е авторитетна и може да разсъни проевропейска сила.

Относно приемането на страната ни в Шенген по въздух и море Станишев съобщи, че постоянно е бил срещу частичните решения. Винаги съм казвал, че би трябвало да имаме по-твърд звук към тези, които нарушават европейските правила, в тази ситуация Австрия. Ние сме изпълнили всички европейски условия, сподели българският политик. По думите му това, което прави Австрия, основава евроскептицизъм в една от проевропейските страни като България.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР