По думите му в ефира на NOVA NEWS България трябва

...
По думите му в ефира на NOVA NEWS България трябва
Коментари Харесай

Мартин Димитров: България трябва да е подготвена за саботаж, след...

По думите му в ефира на NOVA NEWS България би трябвало да има различни доставки на нефт, с цел да може да има сигурност, в случай че съветските спрат.

 

" Цялата страна би трябвало да се занимава с дерогацията, това е виновното държание. Трябва да сме готови за обстановка на бойкот. Тогава да имаме цялостната подготвеност да реагираме с готови екипи. Ако всички работят добросъвестно, март месец е задоволителен период. Много мъчно може да се дефинират рисковете, когато не всички работят недобросъвестно ", счита той.

 

Според него би трябвало да се предложи специфичен шеф на " Лукойл ":

 

" Държавата даже може да се наложи да се занимава с доставки на нефт. Може да бъде препоръчан нов представител на страната в сдружението, подобен е Бойко Ницов сега. Страната ни би трябвало да може да се оправи при отрицателен сюжет ", акцентира Димитров.

 

Резервите или буферите на бюджета може да са малко по-големи. Очакваните доходи от съветския газ и нефт би трябвало да се извадят от бюджета и каквото се събере от тях, да бъде напълно буфер. Това ще даде успокоение ", уточни Димитров по отношение на бюджета за 2024 година.

 

Относно пакета от данъчни промени той посочи, че е обикновено да има спор, само че ще бъдат подкрепени на първо четене:

 

" Част от текстовете ще бъдат преразгледани сред двете четения. Прагът за кешови разплащания е прекомерно внезапно понижен. Има заплаха да се вдигнат таксите за банките в дребните обитаеми места ", предизвести Димитров.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР