По думите му, управляващите показвали, че са добър стопанин. С

...
По думите му, управляващите показвали, че са добър стопанин. С
Коментари Харесай

Само Преди Минути Бойко Борисов Взе Тежко Решение, Което Засяга Всички Българи!

По думите му, ръководещите показвали, че са добър собственик. С парите ще строим детски градини и ясли, даде обещание Борисов.

Той съобщи, че желае да види в този момент по какъв начин партиите ще се явяват на избори и по какъв начин ще заплащат на социолози. Борисов напомни, че е спечелил изборите като кмет без нито един лев и е направил партията ГЕРБ от европейски вид.

По тематиката от последните дни и предложенията за понижаване на Данък добавена стойност върху избрани артикули, каквито оферти пристигнаха и от Движение за права и свободи, и от Българска социалистическа партия, министър председателят се изрече скептично, само че съобщи, че това е допустимо да се направи за ДДС-то за книгите, защото образованието е фактически приоритет на това държавно управление.

Припомняме, преди дни стана ясно, че министърът на финансите Владислав Горанов има 30-дневен период, с цел да поправи непозволено по-високите дотации, които са получили политическите партии, написа нюз.бг.

Върховна административна прокуратура, която ревизира изнесената информация в Шоуто на Слави ", че партиите в действителност са получили не 11 на глас, а над 13 лева и че методиката на пресмятане на дотациите, в действителност опонира на закона. Шоуто на Слави се базира на получена от МФ информация, само че основният прокурор Сотир Цацаров незабавно се самосезира и разпореди инспекция.

Върховна административна прокуратура е сезирала и Сметната палата да реализира финансов надзор, както и Върховна касационна прокуратура поради събраните данни за осъществени закононарушения от общ темперамент от чиновници на Министерство на финансите.

Според оповестеното от " Шоуто на Слави " действително изплатената дотация е от 38 684 384 лева т. е. с 6 519 540 лева повече.

Проверката на ВАП води до извода, че на петте политически партии и обединения - ГЕРБ, Българска социалистическа партия за България, Обединени патриоти, Движение за права и свободи и " Воля " - погрешно са изплатени суми и в нарушаване на наредбите на член 25, член 26 и член 27 от Закона за политическите партии /ЗПП/. От Българска социалистическа партия оповестиха, че са подготвени да върнат надвзетото, само че отхвърлиха всевъзможни други въпроси. Българска социалистическа партия желаеха и оставката на министър Горанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР