По думите му това е необходимо за изтласкването на руските

...
По думите му това е необходимо за изтласкването на руските
Коментари Харесай

Зеленски поиска от съюзниците осигуряването на ракети с далечен обсег

По думите му това е належащо за изтласкването на съветските сили, нахлули преди повече от година в неговата страна.

 

Имаме потребност от съответни неща – с изключение на ракети, трябват ни също системи за противовъздушна защита и муниции, означи украинският водач. Според него Украйна е съвсем подготвена да стартира договарянията за присъединение към Европейски Съюз. Зеленски настоя да се откри метод запорираното съветско имущество да бъде употребявано за възобновяване на неговата страна.

 

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг от своя страна уточни, че на двудневната си среща министрите на защитата ще обсъдят бъдещото присъединение на Украйна към алианса и обезпечаването на спомагателна поддръжка за Киев. Той посочи, че даването на средства за противовъздушна защита е значимо за отбраната на хората, реколтата и инфраструктурата в Украйна.

 

Столтенберг сподели също по този начин, че диалозите ще обзет битката с " Ислямска страна " в Ирак, напрежението в Косово и повреждането на газопровод и съобщителен кабел в Балтийско море сред Финландия и Естония. Той добави, че в случай че се откри съзнателно посягане над инфраструктура на страна от НАТО, отговорът ще бъде обединен и съдбоносен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР