По думите му, това е експертен кабинет. Не е ясно

...
По думите му, това е експертен кабинет. Не е ясно
Коментари Харесай

Владислав Панев: Това е експертен кабинет, министрите сами избират екипите си

По думите му, това е експертен кабинет. " Не е ясно какъв брой ще продължи това държавно управление, нашата упоритост е да е най-малко 18 месеца. Министрите ще си избират екипите си, защото това е експертен кабинет. Ние няма да постановяваме заместник-министри ", означи той.

 

Нямаме сериозен диалог за регионални шефове и за локалните избори, най-малко аз не съм участвал на такива, означи Панев.

 

" Аз не съм безконечен оптимист за това държавно управление и болшинство. Но съм оптимист, че Народно събрание ще може да свърши избрана работа, която ще бъде от изгода на България.

 

Относно депутатските имунитети, Панов съобщи: " Борисов 12 г.  беше без имунитет. Гешев почна да вади от нафталина всякакви каузи. Това не е поредна политика на основния прокурор. Както и еврофондовете усвояват единствено за тях си, а не за хората.

 

Ако има комисия, която би трябвало да бъде основана, имунитетите би трябвало да служат не да пазят депутатите от престъпни действия. Важното е да не бъде преследван народен представител за това, че е изявил личното си мнение. "

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР