По думите му страхът от собствената му смърт ще го

...
По думите му страхът от собствената му смърт ще го
Коментари Харесай

Бивш руски депутат: Спирането на газта за България бе лично решение на Путин, за наказание

По думите му страхът от личната му гибел ще го спре да употребява нуклеарно оръжие

"Решението за прекъсване на доставките на газ беше взето не от "Газпром ", а персонално от Путин, тъй като желае да накаже България и да унищожи държавното управление. Включително поради визитата на властта в Киев и помощта за Украйна. Путин трансформира газът и нефтът в политическо оръжие, напълно е полудял. Ако в този момент Путин не бъде спрян, Европа ще получи нова разрушителна война до 2 години ". Това съобщи за "Офанзива " по някогашният народен представител от Държавната Дума Генадий Гудков.

По думите му добивът на петрол в Русия към този момент е понижен с 20% поради изолацията. "Експертите предвиждат спад с 50% на добива на петрол и експорта на газ, което е провал за съветската стопанска система. 60% от бюджета се образува от тях. Въпреки това не можем да разчитаме на държавен прелом в Русия ", изясни той. И посочи, че Путин преглежда България като "троянски кон " в Европа.

"Той би желал войските му да стигнат до Молдова, мечтае за сухопътен кулоар, съединяващ Крим с Приднестровието. Украинската войска обаче няма да разреши да бъде завзета тази територия ", акцентира той.

Според него българската власт схваща, че Украйна пази освен себе си, само че и света от съветското зло. "Путин се опасява от тези, които не се опасяват от него, като да вземем за пример Турция. Режимът на Путин е зложелател на България, а съветският народ е другарски. Докато той е на власт, няма да живеем умерено, ще унищожи българо-руските връзки ". И добави, че съветският президент е видял опасност за властта в евроинтеграцията на Украйна. "8 години обмисляше проекти за възмездие на Украйна. Войната се основава на персоналната му ненавист към украинците ", счита Гудков. И си спомни за Путин от преди 20 години.

"Той беше отворен за разговор, напредничав. Сега е изгубил адекватността си, живее в лична илюзорна картина за света. Възприема единствено информацията, която подхожда на неговата визия за света. Путин няма добър излаз от войната, по тази причина му остава единствено да шантажира света с нуклеарно оръжие. Страхът от личната му гибел ще го спре да го употребява ", разяснява някогашният народен представител. Той приключи с думите, че мечтае да се завърне в родината си и да взе участие в промените за превръщане на Русия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР