По думите му става дума за 1600 костюма, по договора

...
По думите му става дума за 1600 костюма, по договора
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Има „герберски суджук” и с дарение за пожарната

По думите му става дума за 1600 костюма, по контракта за които страна не е пожарната или Министерство на вътрешните работи а… ГЕРБ: „ Областният шеф на Пловдив в този момент – Здравко Димитров, акредитиран от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, е подписал контракта ”.

Той сподели и фактури, които демонстрират, че превозът е бил заплатен от пловдивски компании – и допусна, че става дума за спонсори на ръководещата партия.

„ Колко са парите и къде отидоха? ”, запита Атанасов и разяснява, че събирането на пари от хора, които колкото да свързват двата края и са принудени да стачкуват, е „ някакъв характерен пловдивски герберски суджук ” (по прилика със абсурда с народен представител от ГЕРБ и организацията на партията в Добрич, които се проверяват за изнудване на локални бизнесмени). Според водача на ДСБ е допустимо средствата да са отишли в партийната каса на ГЕРБ.

По думите на ген. Атанасов, хроничното недофинансиране е съществена причина за демотивацията, която царува в Министерство на вътрешните работи, а министър Валентин Радев не приема разговора. Лидерът на ДСБ го упрекна и че жестоко нарушава закона и покачва чиновници от системата без конкурс. Като директен резултат от всичко това той уточни последното похищение в София, завършило с заплащане на откуп: „ Хората когато не имат вяра на страната и институциите, се избавят сами ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР