По думите му рекетът върху него се е осъществявал с

...
По думите му рекетът върху него се е осъществявал с
Коментари Харесай

Божков: Лично Борисов ми казваше: „Правим така, работиш така, ходи при Влади да се разберете“

По думите му рекетът върху него се е осъществявал с директни контакти. „ Като партия не са взели нищо, да, само че като Бойко Борисов и Влади Горанов стотинка не са взели, взели са милион “, уточни той.

„ Със Севда нищо не съм правил и тя с мен също. Просто взимаше едно пликче и заминаваше “, описа предприемачът.

Според Божков са му наложени наказания поради сигнала, който е подал на Щатите. „ аз депозирам сигнала, те ме упрекват мен. Значи си пазят кучетата “, добави предприемачът.

„ За мен тези наказания са тотално смешни, тъй като по този начин или другояче всичко ми е блокирано – първо от Национална агенция за приходите, след това от прокуратурата, а по-късно и от КПКОНПИ. „ Магнитски “ изобщо не ме докосна. Плюс това този закон се отнася за жители на Щатите или работещи там, за активи и сметки в Съединени американски щати. Аз такива нямам. Най-интересното е, че мен ме сложиха в един кюп с Шиши. Аз по „ Магнитски “ и Шиши по „ Магнитски “, което е смешно “, сподели Божков.

„ Кой го предизвести Шиши, с цел да си трансферира всичко и в този момент той е един елементарен безпаричен човек – няма нищо. Нито имущество, нито пари по сметки. Де факто „ Магнитски “ и него не го засегна. Според мен това е двойният критерий на американците “, добави той.

„ Защо американците не са посочили кой е корумпираният политически водач? „ Сигурно отново пазят някого. Въобще не ми е ясно кой е. Аз не признавам да съм подкупвал никого. Първо Бойко и Влади ме ограбиха, второ – те настояват, че съм подкупвал чиновник с по 5 хиляди лева дневно. В моя сигнал е потвърдено ясно, че аз не съм контактувал със чиновници от Комисията по хазарта, само с финансовия министър, който не ме допускаше до тази комисия “, разяснява още Васил Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР