По думите му пред Нова телевизия Корнелия Нинова може и

...
По думите му пред Нова телевизия Корнелия Нинова може и
Коментари Харесай

Крум Зарков: Главният прокурор ще бъде сменен най-късно до края на годината

По думите му пред Нова телевизия Корнелия Нинова може и да е в силата си, само че партията не е: “Мисля, че всички осъзнават тежката обстановка в Българска социалистическа партия. Това, че сме във властта е добре, само че не мисля, че това ще реши проблемите на Българска социалистическа партия и лявото в страната”.

“Ако аз стана ръководител, това със изключването няма да го бъде. Аз съм подкрепил с гласа си отиването на Нинова във властта”, безапелационен беше той.

Според него дебатът за ролята на Българска социалистическа партия се е заместил от взаимни обвинявания. Зарков сподели, че в случай че стане ръководител на Българска социалистическа партия ще върне Велислава Дърева във вестник “Дума”.

“Кирил Добрев ще бъде по един или различен метод част от Българска социалистическа партия. Това, за което той беше изключен, е същото, поради което беше един от най-приближените на Нинова”, разяснява младият социалист.

По думите му не продължава войната сред Българска социалистическа партия и Радев: “Това не е война на редовите социалисти. Това беше тежка неточност персонално на Корнелия Нинова”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР