По думите му ПП има 4 групи политики, които смята

...
По думите му ПП има 4 групи политики, които смята
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Може би информацията за кандидатурата на Денков за премиер е поредната димка

По думите му Политическа партия има 4 групи политики, които счита за предпочитани

" Може би информацията за кандидатурата на Денков за министър председател е следващата димка. Той се потвърди като министър и експерт, бих го предложил за министър-председател, само че дали ще одобри, зависи от него. " Това разяснява Венко Сабрутев от " Продължаваме Промяната " за " Твоят ден " по.

" След вчерашното позорно отменяне на плана на кабинет на ГЕРБ изпратихме писма до всички парламентарни партии, канейки ги да съставим кабинет на малцинството. Въпрос на разискване е съставът на кабинета, не е утвърден. Националният съвет ще гласоподава министрите, само че преди този момент би трябвало да се срещнем с партиите. Трябва да имаме ясни гаранции, че ще бъдем подкрепени по значимите за българите тематики ", съобщи той.

По думите му Политическа партия има 4 групи политики, които счита за предпочитани - приемането на България в еврозоната, Шенген, пакет от обществени ограничения и позицията ни за Украйна. " Една част от ограниченията могат да минат със съставянето на бюджет, като да вземем за пример заплатите за учителите, актуализацията на пенсиите. Всички останали законопроекти са действително направени ", разкри Сабрутев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР