По думите му после всичко се е изяснило, когато са

...
По думите му после всичко се е изяснило, когато са
Коментари Харесай

Цяла България Впери Поглед! Ето Какво Се Случи Днес Със Съпругата На Президента! Официална Информация: Десислава Радева Е

По думите му след това всичко се е изяснило, когато са видели, че това е кола на НСО и в нея се вози първата дама Десислава Радева.

Днес е трябвало да има среща сред Министерство на вътрешните работи и НСО, с цел да се обясни въпросът, с цел да няма сходни недоразумения.

По случая с нападнатите служители на реда в Ихтиман,

Каракачанов сподели, че за следващ път служители на реда са били обект на посягане.

„ Двама служители на реда са нападнати на 5 февруари от една група роми и е имало акция на полицията за търсене на 4 лица. От една страна се твърди, че при тази инспекция едно лице е потърпевшо и умряло. Само че, това, което знам аз, защото има инспекция на прокуратурата, има умрял човек, на този адрес, на който е умряло лицето, не е имало полицейско наличие, разясни министърът и зададе въпросът докога българският служител на реда ще бъде нападан от хора, които считат, че могат да вършат всичко в страната.

" Човекът с униформа е подложен да съблюдава публичният ред, а не да бъде нападан и обичай от самозабравили се жители, в съответния случай, в множеството случаи – това са роми. Когато в закона написа, че личността на служителя на реда е неприкосновена е извънредно време да опишем какво значи цялост на служителя на реда, добави министърът и попита в коя естествена европейска страна жител си разрешава да удари или да бие служител на реда ", съобщи Каракачанов.

Само преди месец бяха нападнали четирима чиновници на горското, които си извършват служебните отговорности, напомни Каракачанов.

" Ако една част от популацията в България продължава да счита, че може да атакува чиновниците на страната, които си извършват служебните отговорности, и това ще им се размине, тъй като били от някакъв различен етнос или имали малко по-различно равнище на просветеност – това не може да се разрешава повече ", съобщи Каракачанов.

В коментар на Истанбулската спогодба,

Каракачанов сподели, че референдумът, който Българска социалистическа партия желае, не взема решение казуса. Тъй като става въпрос за една спогодба, която е част от политика за налагане на нови връзки в обществото, подмяна на обичайните функции на мъжа и дамата в обществото, той е предложил референдумът да не е за Истанбулската спогодба, а за това дали българинът поддържа концепцията за еднополови бракове, джендър обучение и да признаем ли третия пол, изясни вицепремиерът. Той сподели, че не може да има спор с вицепремиера Валери Симеонов по този въпрос. Министърът на защитата разясни, че последната седмица не са си говорили с Валери Симеонов, само че счита, че нещата би трябвало да се вземат решение с разговор, а не посредством медиите.

На въпроса има ли риск да се разпадне обединението, Каракачанов сподели, че опасности има за всичко, само че той не счита, че това би било разумен мотив за сходни дейности.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР