По думите му подготвя се план за всички големи градове

...
По думите му подготвя се план за всички големи градове
Коментари Харесай

Румъния се готви да приеме бежанци от Украйна

По думите му приготвя се проект за всички огромни градове със зони, предопределени за приемане на идващи бежанци наоколо до границите. Той добави обаче, че страната не чака огромна вълна от мигранти, защото множеството евентуално ще се насочат към Полша.

Коментарът на Динку идва на фона на възходящото напрежение сред Русия и Украйна и паниките на Запада от експлоадирането на боен спор. Ескалацията продължава месеци наред, а в понеделник президентът на Русия Владимир Путин разгласи, че ще признае независимостта на самопровъзгласилите се за републики региони в Донецк и Луганск. Това на процедура ще даде опция на Кремъл да изпрати войски там, в случай че такива бъдат поискани от ДНР и ЛНР, което се смята за инвазия в Украйна. Вчера самият Путин изиска и позволение за разполагане на съветски войски на непозната територия, което предстоящо му бе предоставено от Държавната дума.

Днес Народното събрание на Украйна утвърди въвеждането на изключително състояние, а също така Върховната Рада одобри и законопроект, с който ще се разреши на цивилни жители в Украйна да носят огнестрелно оръжие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР