По думите му палестинците не може да носят отговорност за

...
По думите му палестинците не може да носят отговорност за
Коментари Харесай

Борел: ”Хамас” проваля всеки опит за постигане на мир в Близкия и...

По думите му палестинците не може да носят отговорност за дейностите на " Хамас ".

 

" Всички осъждаме ужасното нахлуване, което Израел понесе. Израел има право на самозащита, само че сме единни във визията, че това право има граници, избрани от интернационалното законодателство. За войните също има правила и прекъсването на водоснабдяването нарушава разпоредбите ", означи той по отношение на дейностите на Израел в Газа.

 

Борел бе безапелационен, че би трябвало да осъдим и допускането на цивилни жертви в Газа - към този момент към 3000. Според него разгръщането на еврейски селища на Западния бряг на река Йордан не оказва помощ за постигането на мир.

 

" Докато няма мир, не може да има армия, задоволително мощна, с цел да обезпечи мира в Израел. Трябва да признаем, че до момента интернационалната общественост не направи задоволително за реализиране на мир на основата на две страни. Не можем да допуснем спор сред християни и мюсюлмани, тъй като това се отразява на сигурността по нашите улици ", акцентира висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР