По думите му от ИТН не са успели да убедят

...
По думите му от ИТН не са успели да убедят
Коментари Харесай

Доц. Александър Христов: Членовете на ИТН продължават да живеят в студиото

По думите му от Има Такъв Народ не са съумели да убедят хората и евентуалните си сътрудници, че могат да са носители на измененията.

„ Допускаме, че при възможни последващи избори част от електората ще се отдръпна поради това, че са дали своят вот за човек, некадърен да извърши програмата си. Консолидират се хората в това студио, които се надъхват един различен и те живеят в друга действителност “, съобщи доцент Христов.

„ Срещаме отрезвяване на позициите, математиката е безмилостна. Абсурдно е да нямаш опция да седнеш на масата за договаряния с четири политически сили “, разяснява той.

Според политолога Марио Русинов максимален победител при нови избори ще се окаже „ Демократична България “.

Според него ще има преливане на гласове в посока на Българска социалистическа партия, а сега ГЕРБ се употребяват с ниско доверие.

По думите му настоящият проблем на политическата сцена е неналичието на разговор.

„ В рамките на една година „ ИТН “ се промотираше като партия на смяната. Мислехме, че са споделят идентични хрумвания “, добави той.

По думите му има две тълкувания по отношение на поддръжката на Трифонов по отношение на Радев: „ Това е или жест на помиряване, или сега пробват да се възползват от високия рейтинг на президента. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР