По думите му от гледна точка на избирателите на ПП

...
По думите му от гледна точка на избирателите на ПП
Коментари Харесай

Петър Чолаков: ”Спаси София” може да отклони гласове от формации като ДБ и ПП

По думите му от позиция на гласоподавателите на Политическа партия е хубаво, че не е имало " годеж " с ГЕРБ. " Това щеше да е политическо самоубийство, а причинителят щеше да е ГЕРБ. Ценностите на Политическа партия са по-скоро леви, това придава и нейния образ. Съвсем мънички шансове има за кабинет ", съобщи той.

 

От своя страна политологът Цветанка Андреева счита, че е напълно рационално " Спаси София " да прерасне в партия изключително след рецензията, че не са вкарали общински съветници. " Очаква се огромната борба да се състои в София, Пловдив и Варна. Бонев има късмет да сплоти вота, само че в същото време и да го разцепи, тъй че да не се стигне скоро до ръководство ", уточни тя.

 

Според нея президентът не може да играе ролята на медиатор сред партиите. " Политическа партия се разпознава изрично вляво, бяха като копие на Демократична България, само че в този момент са като съвременна левица, двойник на Българска социалистическа партия. Имат късмет да лидират вляво, само че се сблъскват с въздействието на Радев.

 

Не са ползотворни в Народното събрание. Търси се вид за краткосрочно държавно управление с избрани цели. Президентът би могъл да интервенира в Българска социалистическа партия, Политическа партия и " Възраждане ", има въздействие във всички тях. " Български напредък " са гъвкави и комфортни за всички ", показа Андреева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР