По думите му от ГЕРБ дават противоречиви сигнали относно връщането

...
По думите му от ГЕРБ дават противоречиви сигнали относно връщането
Коментари Харесай

Йордан Терзийски от ПП прикани БСП да се откаже от хартиената бюлетина

По думите му от ГЕРБ дават спорни сигнали по отношение на връщането на хартиената бюлетина. Предлагайки връщането на смесения модел на гласоподаване, от Българска социалистическа партия са сложили притеснителна алена линия сред тях и " Продължаваме Промяната ", сподели още Терзийски.

 

Той прикани социалистите да се откажат от законопроекта, с цел да се възвърне разговорът с оглед втория мандат за сформиране на държавно управление, който ще отиде при Политическа партия.

Според Терзийски главните цели пред 48-ото Народно заседание са съставянето на държавно управление и бюджета за следващата година.

 

" Ние не се занимаваме с бюджета. Има стотици хиляди хора на минимална заплата, има пенсионери, които чакат нарастване на пенсиите. Вместо това гледаме едни диалози за първи, втори и трети мандат, а към този момент виждаме, че се приказва и за избори.

 

Политиката, която предлагаме в бюджета, е значима и за Българска социалистическа партия и сме сюрпризирани, че те не я припознават и това не им е приоритет, а се занимават с хартиената бюлетина. Редно е да обяснят за какво е толкоз значимо това за тях и желаят да скапват един работещ модел на гласоподаване и да върнат остарялото – чувалите, описите, припадащите хора в " Арена Армеец ", разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР