По думите му основните точки за приемането на антикризисните мерки

...
По думите му основните точки за приемането на антикризисните мерки
Коментари Харесай

Зам.-министърът на икономиката Димитър Маргаритов: В момента плодове и зеленчуци могат да се намерят на нормални цени

По думите му главните точки за приемането на антикризисните ограничения и актуализацията на бюджета останали на назад във времето. 

Важно е да имаме осведомен избор преди да създадем покупки. Това съобщи зам.-министър на икономиката Димитър Маргаритов в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. 

В момента цените на плодовете и зеленчуците се стабилизират и малко се намаляват. Наблюдава се успкояване, което значи, че тези стоки могат да се намерят на естествени цени. 1 лева понижение на домати, 30 ст. за краставици, от 30 - 50 ст. за череши на кг. Поскъпване на млечните артикули, месото остава на същите цени, олиото също се стабилизира. Няма риск от продоволствена рецесия в България. За слънчогледа не би трябвало да има терзание. България е мощен прозиводител. Ако става въпрос за контрола, способените органи би трябвало да си свършат работата, уточни заместител икономическия министър. 

Той удостовери, че има упования, че импорт на олио от Украйна, ще смъкна цената тук.

През последните 10 дни фиксираме вниманието на Народното събрание към това, че ограниченията би трябвало да бъдат признати неотложно. Видяхме образуването на безпринципни болшинства, които се занимават с безсмилени дела. Едните от обединението от " Орент Експрес " смъкнаха без съображение ръководителят на Народното събрание, а след това и държавното управление. Другите са доста горди, че България е направила историческа крачка във връзка с Северна Македония, означи Маргаритов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР