По думите му няма да има разочаровани и сред пенсионерите,

...
По думите му няма да има разочаровани и сред пенсионерите,
Коментари Харесай

Каримански: Една от антиинфлационните мерки ще е нулева ставка на ДДС за хляба

По думите му няма да има разочаровани и измежду пенсионерите, които се чака да получат нарастване на парите си за напреднала възраст. „ Ако бъде приложено като скица, тъй че да се подсигурява взаимен принцип на систематизиране сред минималната, междинната и оптималната пенсия – мисля, че няма да има разочаровани. Зависи по какъв начин ще бъде приложено като схема”.

По отношение на ограниченията, които ще се приложат по отношение на горивата, той уточни: „ Отстъпките при горивата, ще бъдат на зареждане. На всяко зареждане. Вероятно ще има някакви напълно механически промени, от позиция на удостоверяването, с цел да се знае, че се зарежда персонален автомобил, а не служебен”.

Каримански разяснява и връзките в обединението. „ Непристойно е съгласно мен държанието на всички, които във вторник участваха в офанзивата против Има Такъв Народ. Най-вече поради това, че методът, по който се провежда разискването на антикризисните ограничения – беше в границите на една седмица, в границите на две срещи. В нито една от срещите не получихме остойностените неща по този начин – че да можем да създадем извода стопираме ли и с какъв брой действително обедняването на българина. Такава информация не беше получена. Мерките са остойностени от позиция на фиска, какъв брой ще костват на бюджета. А като краен резултат няма за всяка една група. А ние имаме уязвими групи, за които нямахме избрана дефиниция”, акцентира той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР