По думите му, ние се превърнахме в държавата на изтеклите

...
По думите му, ние се превърнахме в държавата на изтеклите
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Някоя от нашите служби е участвала в направянето на записите, за да се попречи на правите...

По думите му, ние се превърнахме в страната на изтеклите мандати. " Има над 20 органа, които чиито сформира са с изтекли мандати. За нас е значимо това, че по време на предизборната акция заявявахме че желаеме да се сътвори постоянно държавно управление. По-голямата част от оферти състав на държавното управление е експертен, за което ние постоянно сме упорствали ", означи той.

 

" Не може и нямам доверие Борисов да заложи държавното управление против личния си имунитет.

Защо тъкмо в този момент се слага този въпрос. Аз съм уверен, че това е метод да се попречи на основаване на държавното управление. " Това сподели той.

 

На диалозите с Движение за права и свободи беше препоръчано да се потърси конституционно болшинство, означи Атанасов.

 

" Трябва да внесем законопроектите за смяна на метода, по който се ръководят службите. Министерски съвет дава отговор за сигурността в страната и по тази причина Министерски съвет би трябвало да предлага шефовете на службите. Шефът на ДАНС зае политическа позиция при явяването си в Народното събрание, което е неприемливо за деполитизиран шеф и самичък си отряза главата. Трябва да прегледаме службите, тъй като има пробойни, ", разяснява той.

 

Смятам, че някоя от нашите служби е взела участие в направянето на записа, не може да се извърши от таблета на някой участник. Ние съвсем сме открили по какъв начин е изработен записът, сподели Атанасов.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР