По думите му начинът, по който действат руснаците, по нищо

...
По думите му начинът, по който действат руснаците, по нищо
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Следващият президент на Украйна ще е олигарх, близък приятел на Путин

По думите му методът, по който работят руснаците, по нищо не се разграничава от това, което се е случило на 9 септември 1944 година в България.

Сценарият на " диктатора Путин " е да конфигурира собствен марионетен режим, т.е. президент на Украйна, и неговото име е Медведчук. Това е украински олигарх, непосредствен другар на Путин, на който руснаците преди години спретнаха политическа партия и три телевизионни канала, които непрекъснато бълваха съветска агитация.

Това разгласи президентът на България 2012-2017 година Росен Плевнелиев пред бТВ. А изводите му са след диалог с неговия сътрудник - някогашният украински президент Виктор Юсченко. Плевнелиев заяви, че през вчерашния ден си поплакал с Юсченко и брачната половинка му поради последните събития в Украйна. Той оцени като умен ход последното обръщение на Володимир Зеленски, че е в Киев и няма да смъкна оръжието, тъй като това е неговата страна. 

" Путин няма да завоюва тази война дълготрайно, тъй като в никакъв случай няма да завоюва сърцата на украинците ", разяснява Плевнелиев.

" Всички патриоти на Украйна през днешния ден ще бъдат оповестени за нацисти. Готви се геноцид. Ръцете на Путин са изцапани с кръвта на почтени жители, само че се готви още по-голямо закононарушение ", уточни още Плевнелиев.

Той добави, че съветският президент разполага с огромна и мощна войска, има ракети, той може да получи каквото иска, само че няма да завоюва сърцата на хората.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР