По думите му машинното гласуване е отблъснало около половин милион

...
По думите му машинното гласуване е отблъснало около половин милион
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов прогнозира избори в края на септември

По думите му машинното гласоподаване е отблъснало към половин милион български жители

Математикът проф. Михаил Константинов съобщи пред ПИК ТV, че постоянно има късмет за държавно управление във всеки парламент, само че в това Народно заседание този късмет е невисок. Той е безапелационен, че шансът в този парламент да се направи стабилно държавно управление, е близо до нула. Професор Константинов акцентира, че отиваме на избори през септември, най-вероятно на 25 септември.

В България има към 40 съветски дипломати и Кирил Петков няма по какъв начин да е изгонил 70. Този ход с дипломатите се прави по принцип, само че този брой е огромен мащаб за България. Не знам за какво се работи по този метод. Това докара до дефинитивно разлагане на ръководещата коалиция. В психиатрията има един термин " гранични ", дейностите му са гранични, това е меко казано, тъй като може и да са оттатък границите, разяснява проф. Константинов.

Според математика връзките ни с Русия ще устоят и макар Кирил Петков и тази бомба, хвърлена от него.

" Този човек е рисков! Той е рисков и за себе си, и за близките и би трябвало да му се помогне. Тук казусът е многопластов. Има едно разбиране " вменяемост " в правосъдната процедура и аз считам, че във връзка с вменяемост се намира в гранично положение ", акцентира още математикът.

Той дефинира вота на Крум Зарков " срещу " наложителния машинен избор като вътрешнопартийна игра сред него и управлението на Българска социалистическа партия. По думите му Зарков не се намира в блестящи връзки с Нинова. " Ще повторя за кой ли път, че в Европа чисто машинно гласоподаване няма. С изключение на град Брюксел и селата в близост. Това е по-малко от 1% от популацията на Европейски Съюз ", напомни той.

Машинното гласоподаване в България съгласно проф. Константинов е отблъснало към половин милион български жители. " На два поредни избора през юни и ноември 2021 година, гласоподавателите понижиха с по 600 000 по отношение на тези през април. Сто хиляди от тях на последните избори са дело на господин Рашков, тъй като той опасява индобългарите и те не вървят да гласоподават. " акцентира той. Според математика останалите половин милион българи са отблъснати от напълно машинния избор.

Проф. Константинов добави, че към този момент е се подписал под проведената от Инициативен комитет подписка за връщане на хартиената бюлетина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР