По думите му изборните резултати в РФ ще послужат за

...
По думите му изборните резултати в РФ ще послужат за
Коментари Харесай

Преподавател за изборите в Русия: Путин ще вземе над 70% от вота

По думите му изборните резултати в РФ ще послужат за мотив да бъде продължена войната в Украйна.

 

Специалистът предвижда нова готовност след изборите въз основата на резултата. Очаква се и смяна в налозите, тъй като войната изисква пари, посочи доцент Хаджиев и изясни за какво изборите ще продължат 3 дни:

 

" Чисто стратегически концепцията е да се види по какъв начин вървят изборите в първия ден - ден и половина, с цел да се подхващат дейности, да имаш задоволително време да направиш вярната тактика, в случай че би трябвало - да принудиш хората, в случай че би трябвало - да ги поощриш, тъй че резултатите най-после да излязат положителни, с цел да могат да последват идващите стъпки след изборите, а те неизбежно са свързани с войната в Украйна ".

 

Експертът по интернационалните връзки бе безапелационен, че би трябвало да се дистанцираме изобщо да приказваме за народна власт и избирателен развой в Русия.

" Имаме властнически режим, в който ръководи Путин и който ще ръководи, до момента в който физически има тази опция. Имам възприятието, че се основава една изкуствена легитимност и нещо, което по-скоро обслужва опита да се опакова неговото ръководство под формата на народна власт ", сподели още той и акцентира, че към този момент никой не има вяра, че в Русия има народна власт. 

 

" В Русия няма свободни медии - всички свободни медии са затворени. Няма и съпротива - всички опозиционери са в пандиза или са изгонени в заточение ".

 

" В деня след Путин сигурно ще има отрезвяване и изтъкване на избрани неща, които са се случвали ", счита доцент Хаджиев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР