По думите му Хамас може да бъде ликвидиран от самите

...
По думите му Хамас може да бъде ликвидиран от самите
Коментари Харесай

Анализатор: Хамас може да бъде ликвидиран от самите палестинци

По думите му Хамас може да бъде премахнат от самите палестинци.

 

Според него дейностите на " Хамас " не са били проспани, по-скоро подценени. " Израелските служби са едни от най-хубавите в света, може да са подценили този риск, само че да се приказва за проспиване е несериозно. Може да е подценено, да не са очаквали чак такива дейности, да не се знаели, че се готви нещо - нямам доверие... Вътрешната политика на Израел и ползите на Иран палят огъня. Знаем за напрежението сред Нетаняху и огромна част от политическите сили. Самият той от време на време може да се смята, че има полза от подобен спор. За него това е тип печелене на време във вътрешнополитически проект. Иран има интерес, блокира се процесът на определяне на дипломатически връзки с арабския свят ", проучва Лазаров.

 

По думите му Русия е другият огромен печеливш, защото се отклонява вниманието от Украйна, където се организира " война на дронове ".

 

" Тази неустойчивост на връзките Русия-САЩ-Китай води до това, че районни екстремисти, играчи, търсят своето място под слънцето.

 

Перфектното време е - има огромни проблеми в другите елементи на света, видяхме реакцията на американците - пратиха два самолетоносача, за да въздържат Иран ", добави Илия Лазаров.

 

Пред Bulgaria ON AIR гостът разяснява, че не би било добре да се стига до сухопътна акция.

 

" Газа е мравуняк, с 2 млн. население, те са един върху различен, младо население, без занаят и вероятност. Просто ще дадат голяма опозиция, жертвите и от израелска страна ще бъдат солидни. Не съм сигурен, че това е методът ", добави Лазаров.

 

Той изрази мнение, че Организация на обединените нации може да се употребява като място за среща и решение на спора сред " Хамас " и Израел.

Финансирането е едната страна, първото - хората са основното, неналичието на вероятност пред това младо население - това е източникът на мощ на " Хамас ", сподели още анализаторът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР