По думите му езикът на омразата в РСМ е ежедневие.

...
По думите му езикът на омразата в РСМ е ежедневие.
Коментари Харесай

ВМРО: В националната ни политика за РСМ наблюдаваме тотален хаос и разнобой

По думите му езикът на омразата в РСМ е всекидневие. Сиди е безапелационен, че аргументът Македония да бъде присъединена в Европейски Съюз, поради огромно съветско въздействие, което има, е безспорна неистина. „ Ние желаеме съветското въздействие да бъде отстранено и тогава тази страна да влезе в ЕС”, акцентира той.

„ Направихме голяма стъпка и открихме самолетна линия София-Скопие, която устоя няма и два месеца. Това е единственото, което направихме. Вместо да натиснем и да кажем: направете си автомагистралата до Скопие, кулоар номер 8, който е извънредно значим за България, направете жп линията, ние вършим самолетна линия и споделяме, че всичко е решено. Това е методът, по който разсъждава нашият министър председател Кирил Петков.

Александър Сиди беше безапелационен, че от Вътрешна македонска революционна организация ще са пред Министерски съвет всеки ден и ще вършат разнообразни акции, с цел да са сигурни, че българският интерес няма да бъде предаден.

Христо Иванов, който е част от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация уточни, че в националната ни политика по темета с Република Северна Македония се следи един безпорядък и разнобой.

По думите му над 90 % от българското общество декларират, че Македония няма място в Европейски Съюз, до момента в който не се изчистят въпросите разсписани в рамковата позиция.

Христо Иванов съобщи, че членовете и симпатизантите на Вътрешна македонска революционна организация през целия ден ще бъдат пред Министерски съвет, а в 18 часа ще отидат на паметника на Крилата.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР