По думите му е съвършено ясно, че президентът Радев вече

...
По думите му е съвършено ясно, че президентът Радев вече
Коментари Харесай

Петко Георгиев, журналист: Не е възможно да си едновременно български патриот и путинист

По думите му е напълно ясно, че президентът Радев към този момент не е президент на всички българи.

 

" Той явно го декларира. Нарича голяма част от сънародниците ни " безродници ". За мен основният въпрос е можем ли ние като европейска страна и би трябвало ли да изкараме три година и половина с пакостник, отпред на президентската институция? Трябва ли да вървим към импийчмънт или към окастряне на пълномощията? Радев изрично не би трябвало да ръководи още веднъж със свои служебни кабинети, които да хвалят путинизма и да си затварят очите за съветската експанзия. Мисля, че по-верният път би бил да се върви към импийчмънт ", разяснява журналистът.

 

Медийният специалист и академични учител доцент Георги Лозанов от своя страна сподели, че в действителност Радев работи сега, с цел да падне това държавно управление и да пристигна негово служебно държавно управление с преданост към съветските ползи. 

 

" Той тези три години ще ги употребява за това. Той ще работи в поддръжка на " Възраждане ". Големият политически проблем в България е " Възраждане ". Президентът е единствено един център, който пробва да помпа тази властова позиция. Мисля, че той в действителност не можа да направи лична партия ", означи доцент Лозанов.

 

Според него президентът употребява обстановката и своята президентска власт, с цел да може да образува парламентарно посланичество. Експертът сигнализира, че съществува риск България на идващите избори да пристигна държавно управление, което да бъде с интензивно проруска ориентировка. 

 

" Радев непрекъснато споделя, че ние ще бъдем нападнати. Нека не забравяме кой само би могъл да ни нападне - Русия. Президентът заплашва българския народ, че в случай че го кара по този начин - проатлантически - ще бъде атакуван от Русия ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР