По думите му е оттук нататък да се намери конкретно

...
По думите му е оттук нататък да се намери конкретно
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Новото правителство трябва да бъде съставено на база политики

По думите му е оттук насетне да се откри съответно решение на проблемите, които вълнуват българските жители.

Той акцентира, че партиите на смяната имат сериозен отлив от гласове.

" За нас от Българска социалистическа партия е значимо, защото до момента виждахме обвивката на новите политически лица, в този момент да забележим наличието. Да покажат какви политики оферират - за справяне с икономическата рецесия, със здравната рецесия. Ние от Българска социалистическа партия от дълго време сме подготвени и ги чакаме ", сподели социалистът. Той акцентира, че Българска социалистическа партия е посочила, че може да бъде диалогична и да подаде ръка, както е направила в 45-тия и 46-тия парламент в името на България.

По мотив бъдещото държавно управление, Стойнев отговори: " Нека да забележим и окончателните резултати. Какво държавно управление ще се сформира зависи от парламентарното болшинство и на база политики и по какъв начин другите партии виждат решаването на проблемите на българските жители ".

По думите му, защото европейските страни към този момент се възползват от европейските помощи, свързани с рецесията, защото през идващите години страната ще би трябвало да усвои 50 милиарда лева би трябвало да сме доста глупави, в случай че не седнем и не обсъждаме съответните политики и проблеми, тъй че да ги решаваме.

" Съгласни ли сте да подпомогнем българските семейства да се отопляват? Съгласни ли сте да падне Данък добавена стойност върху медикаментите? Съгласни ли сте децата до 14 години да имат безвъзмездни медикаменти? Съгласни ли сте бизнесът да има дълготрайни контракти за електрическа енергия? Съгласни ли сте да има индексация на пенсиите? ", попита той.

Според него, в случай че се стартира някой с 65 депутата да тръгне да прави държавно управление, както една политическа мощ, която в този момент се е сринала, това няма по какъв начин да се случи. По думите му същото важи и за друга политическа мощ, която се е сринала, която първо е почнала да реди кабинет. " За нас е значима политиката, тъй че да решаваме проблемите на хората ", заключи Драгомир Стойнев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР