По думите му Борисов не е имал много вариации за

...
По думите му Борисов не е имал много вариации за
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Кандидатурата на Хекимян е от немай къде frognews.bg

По думите му Борисов не е имал доста вариации за претендент.

 

" Идеята е да умекоти евентуална загуба. Второ - да се сътвори чувство за надполитическа кандидатура и да се отвори ветролото на втория тур ", счита специалистът.

 

Според политолога Димитър Ганев ГЕРБ е в серия по издигане на непартийни претенденти - проф. Герджиков, Габровски, в този момент Хекимян. Серия от лица, които нямат нищо общо с партията. " Основната цел, която си сложи ГЕРБ е излизане от политическата изолираност. Хекимян не се вписва в тази линия. Основната концепция е изборите да се решат в два тура ", изясни той. 

 

Според него издигането на непартиен претендент цели привличането на периферията. " Хекимян не е обвързван с ръководството на столицата. ГЕРБ имат наличие в ръководството на Столична община от 18 години. Явно се търси форма на ободряване ", добави Ганев.

 

Медийният специалист и академични учител доцент Георги Лозанов от своя страна изрази мнение, че фрагментите на ГЕРБ са мощно свързани с ръководството на София.

 

" Изведнъж получаваме човек от различен отрасъл. Дори " Възраждане " са доста по-тихи и не с тяхната присъща изразителност и експанзия на говоренето ", уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР