По думите му аритметично е възможно мнозинство. Никакво правителство не

...
По думите му аритметично е възможно мнозинство. Никакво правителство не
Коментари Харесай

Социологът Юлий Павлов: Шансовете за правителство са само 10-15%

По думите му аритметично е допустимо болшинство. " Никакво държавно управление не може да бъде основано без поддръжката на най-малко една от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Коя е допустимата поддръжка? " Възраждане " е недопустимо заради външнополитически аргументи, Движение за права и свободи - пък от нашето публично мнение. Правителство без поддръжката на ГЕРБ не може да има. Червените линии прераснаха в червени зидове по време на акцията, преди да се мине през още едни избори ще е доста мъчно постижимо сформиране на държавно управление. Трябва да има чисто експертно, програмно държавно управление ", счита социологът.

Политологът Любомир Стефанов уточни, че е извънредно контрапродуктивно политиците да си приказват посредством медиите. " Това биполярно разстройство води до компликации в връзката. Оставам оптимист, че ще бъде направено изпитание да се сформира кабинет. Приемането на интензивен проект за приемането ни в Еврозоната ще изиграе огромна роля.

Според него вредите от коалиция с Движение за права и свободи ще са огромни за ГЕРБ на равнище имидж и електорална поддръжка. " Движение за права и свободи задоволително дълго време са били на власт по един или различен метод и са посочили какво могат. ГЕРБ може да опитва да направи държавно управление на малцинството. Говорим за реплика на народна власт, те приказват за правосъдна промяна, само че нямат нищо поради. Когато партиите се научат да гледат оттатък рамките на идващите два мандата, ще имаме последователност и резистентност. Ако плаващите болшинства са предмостието на стратегическото схващане за политика и преустановяване на бягането от отговорност, може би нещата ще придобият форма. " Български напредък " са екстравагантна алтернатива, която няма да реализира нищо ", съобщи политологът. И добави, че Демократична България са остров на нормалност и разговор.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР