По думите му, ако все пак отидем на нови предсрочни

...
По думите му, ако все пак отидем на нови предсрочни
Коментари Харесай

Бивш вътрешен министър за скандала между ГЕРБ и ПП-ДБ: Ще се разб...

По думите му, в случай че въпреки всичко отидем на нови предварителни избори, партия ГЕРБ би нараснала с няколко депутати парламентарната си група, само че като цяло нови избори няма да донесат огромна опция на настоящето ръководство.

 

„ Очаквам до понеделник да си свидлив ръцете и да имаме държавно управление с небосвод до Нова година. По-големият въпрос обаче е по какъв начин ще продължи да се ръководи “, означи той.

 

Относно промяната в службите някогашният вътрешен министър изясни, че „ самоцелната промяна “ на ръководителите им не съставлява някаква сериозна смяна.

 

Дали пък не би трябвало да се сложи въпросът що за работа е ДАНС? Някой депутат може ли да отговори каква е тази работа? Беше ли нужно да имаме работа с подобен необятен профил? Или пък НСО, належащо ли е да бъде част от Българската войска? След това сринато доверие сред ръководещите съм песимистичен във връзка с промените. Склонен съм да считам, че ще имаме политическо ръководство, само че не и съществени промени, счита проф. Вучков.

 

Според него неналичието на постоянно държавно управление ще се отрази отрицателно на упоритостите ни за пълновръстен Шенген.

 

За край някогашният вътрешен министър изрече мнение, че би било рационално бежанските центрове в бъдеще да бъдат строени отвън огромните градове в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР