По думите ме служебния премиер подоходен критерий при всички случаи

...
По думите ме служебния премиер подоходен критерий при всички случаи
Коментари Харесай

Правителството решава кой ще има право на помощи за гориво и транспорт

По думите ме служебния министър председател подоходен аршин при всички случаи ще бъде включен в методиката

До края на месеца ще бъде призната методиката, с която ще се дефинира кой ще има право да получава ваучери за превоз. Това разгласи министър председателят Гълъб Донев, откакто през вчерашния ден Народното събрание реши помощите за гориво и превоз да са за уязвимите групи, съобщи.

Миглена Огнянова зарежда за първи път автомобила си след отпадането на отстъпката от 25 стотинки. Смята, че ще бъде измежду тези, които ще имат право на ваучери за гориво.

„ След като има някаква опция човек да употребява, с най-голямо наслаждение, за семейството постоянно е удачно нещо да бъде понижено “, сподели Миглена Огнянова.

В момента специалисти от няколко министерства вършат изследвания и проучват данни от статистиката, само че към момента не са подготвени с съответни планове за това кои хора ще имат право на помощта за превоз и по какъв начин тъкмо ще я получават, изясни служебният министър председател.

По думите ме служебния министър председател подоходен аршин при всички случаи ще бъде включен в методиката.

Вчера от енергийната комисия позволиха, че е допустимо поддръжка да няма за хората с приход над оптималния застрахователен, който за тази година е 3400 лв.. Търговците не чакат съществени проблеми при разплащането с ваучери на бензиностанциите, само че предизвестяват:

„ Трябва доста деликатно да бъде предпазен този ваучер, с цел да може по-късно, когато ние желаеме възобновяване на тези средства, да не стане по този начин, че сме събрали повече ваучери, в сравнение с са пуснати на пазара “, съобщи Димитър Хаджидимитров от Асоциацията на търговци, производители, вносители и превозвачи на горива.

Ваучери ще има и за хората без коли. Те ще могат да ги употребяват за градски и междуградски превоз.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР