По думи на политици от сглобката трябваше да влезем в

...
По думи на политици от сглобката трябваше да влезем в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за Шенген: Бизнесът да си натовари тировете на самолет - сглобката го осигури

По думи на политици от сглобката трябваше да влезем в Шенгенското пространство преди доста години. Няма да влезем в Шенген. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на " " Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

Приемането ни в Шенген е доста значимо, само че е погрешно, меко казано, да се каже, че въздушният Шенген е 2/3 от пътя. Това, че ни слагат условия, единствено демонстрира некадърността на ръководещите. Нека българският бизнес да си натовари тировете на аероплан – те им го осигуриха, съобщи Йорданов.

Той разяснява и връзките в ръководещото болшинство.

Сглобката ще издържи, до момента в който на и им отърва да употребяват " – " за заслон. Това е коалиция " Магнитски ", която Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и употребяват, с цел да си изперат имиджите. Другото е лакомия. и ще откраднат милиарди през бюджета. Най-лесно се крадат пари през държавния бюджет. Скандалите в сглобката са единствено за пари, уточни ръководителят на ПГ на " ".

Според него увеличението на пенсии и заплати е бомба със закъснител.

Социалните заплащания не са стимулиране на стопанската система. За да има стопански напредък, парите би трябвало да са ориентирани натам. Със обществените заплащания се реализира по-голям външен дълг. Ако тези изкарат мандата, държавният дълг ще стане 70 милиарда Дългът пораства с 209 лв. на секунда. Този сюжет ще гръмне, както гръмна Гърция. Вървим по сюжета на. Не можеш да харчиш това, което нямаш и да го покриваш с заеми. Това прави. Това е нездравословно, акцентира Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР