По дрехите посрещат – по ума изпращат“ е класическа поговорка,

...
По дрехите посрещат – по ума изпращат“ е класическа поговорка,
Коментари Харесай

Пет идеи как да се облечем умно и модерно

По облеклата посрещат – по мозъка изпращат “ е класическа сентенция, на която доста от нас се осланят в живота си. Само че в 21 век тя търпи леки промени - от ден на ден хора имат вяра, че и облеклата, които носим, би трябвало да са определени мъдро и отговорно – т.е., акълът към този момент се прави оценка и на идване.

Това е изцяло разбираемо - разточителните разноски за скъпи материи, кройки и дизайн звучат луксозно, когато са част от някоя класическа приказка, само че кой има пари и предпочитание да харчи за дрехи, които надали ще може да носи повече от веднъж? Да се обличаш отговорно, мъдро и стилно към този момент е наклонност, която следват от ден на ден от жителите на нашата планета , по този начин застрашена от тоновете пластмаса и остатък от артикули, които произвеждаме и хвърляме всеки ден.

Към това прибавяме и обстоятелството, че все по-малко разполагаме с времето си и когато имаме свободни няколко часа, е по-добре да ги изкараме в нещо свястно и прелестно, а не в ровене по закачалки и циркулиране по молове.

И по този начин, в случай че и вие към този момент се замисляте върху тематиката по какъв начин да поддържате „ интелигентен “ дрешник, ето няколко оферти за влизане в крачка с новото време и неговите нрави, тъй че хем да изглеждате супер, хем да не полагате неимоверно скъпи и времеемки старания за поддържане на моден дрешник.

Пазаруване от огромни хипермаркети

Колкото и необичайно да звучи на първо четене, това е превъзходен вид да се снабдите с облекла от качествени материи и прекрасен дизайн на безусловно преференциални цени. Следващия път когато влезете в Kaufland да вземем за пример, завъртете едно кръгче до мястото, където се продават облекла, и обърнете внимание на нещата, които ще видите там (точно в този момент можете да се обзаведете с дънки и спортни блузи).

 двойка Kaufland

Двете им нови марки – дамската Oyanda® и мъжката Townland® – са основани, с цел да покрият условията на хората, които желаят да наподобяват добре на всяка възраст и във всевъзможни моменти,. При това, облеклата са по едно и също време съвременни и създадени с отговорност към природата.

Всички артикули от двете марки са сертифицирани по световния органически текстилен стандарт GOTS* , не съдържат нездравословни субстанции, направени са от биопамук и с отношение към екологичното и обществено отговорно произвеждане. Какво повече можеш да искаш от една дреха – хем е яка, хем не е навредила на околната среда!

Групи за продан и продажба на облекла в обществените мрежи

Супер бързо набиращ скорост метод за обзавеждане с яки и читави облекла и аксесоари. Потърсете из Facebook, попитайте свои приятелки дали не членуват в такива. От тези групи можете да се сдобиете с безспорни съкровища, както и с неща, които другаде не можете да откриете или ще костват отвратително доста.

Бонусът на тези групи е, че работят и по противоположния метод – може да не чакате някой да предложи нещо, а просто да попитате дали някой не продава зелен пуловер от мохер. Или скиорско яке. Или каквото там си търсите.

 облекла

А също по този начин може да продадете всички тези находища от облекла, които сте натрупали в дрешника. Така че – влизайте в обществените мрежи и започвайте да търгувате! Умно е, отговорно е, елементарно е и в множеството случаи даже е на ниска цена.

Онлайн извършване на покупки

Когато въпросът е да спестим време, онлайн извършването на покупки е просто манна небесна! Познаваме хора, които даже не влизат във физическите магазини на марките, от които пазарят – и това е наклонност, която набира от ден на ден мощ.

Да пазаруваш онлайн е все по-лесно и желано и търговците са наясно с това – по тази причина и се надпреварват да оферират специфични понижения единствено за онлайн консуматори си, пускат мобилни приложения на магазините и изобщо обгрижват клиентите си напълно, единствено и единствено да ги задържат повече в онлайн пространството.

 облекла

И, в реда на нещата е да признаем – съумяват!

Преподреждане на дрешника

Я си признайте – какъв брой „ находища “ от облекла има на дъното на оня долап или в ъгъла на грамадния ви дрешник? Сигурно имате купища дрехи, за които даже не се сещате, че сте купили в миг на подтик, а след това сте ги заровили някъде в общата купчина, където отлежават към този момент 2 години. Преди да си кажете, че имате потребност от една освежаваща обиколка по магазините, пробвайте да извадите всичко от дрешниците и да анализирате ситуацията.

 облекла

Има ли неносени неща? Има ли забравени неща? Има ли късмет нещо да бъде възродено и въведено в приложимост? Ако да – това е отлично! Значи освежителната обиколка се отсрочва и можете да си спестите парите си за друго.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР