По досъдебното производство в Специализираната прокуратура е предоставено заключение от

...
По досъдебното производство в Специализираната прокуратура е предоставено заключение от
Коментари Харесай

Оперират по спешност Евгения Банева

По досъдебното произвеждане в Специализираната прокуратура е предоставено умозаключение от съдебно-медицинска експертиза, направена в Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Пирогов “, в което се сочи, че актуалното здравословно положение на Евгения Банева не е съвместимо с изискванията в следствения арест и се постанова осъществяване на оперативно лекуване в незабавен ред, оповестиха от Специализираната прокуратура.
По делото е приложено и документално мнение на болничното заведение при Софийския затвор, че обвинената не може да получи съответни медицински грижи в болничното заведение.
След като се срещнаха с експертното умозаключение, и основавайки се на Европейска спогодба за правата на индивида и главните свободи, наблюдаяващите прокурори неотложно промениха избраната тежка мярка за неотклонение на Банева с по-лека – „ подписка “.
С това се дава опция за гладко съответно лекуване на обвинената. На Евгения Банева е наложена възбрана да напуща страната. На органите на Министерство на вътрешните работи е предоставено да следи осъществяването на мярката за неотклонение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР